Nå har du sjansen til å oppleve familieforestillingen «Hokus & Pokus» med Elverum barne- og ungdomskorps, Hernes Skolekorps og deres gode korpsvenner fra Jømna Heradsbygd, Løten og Trysil. Med seg har de musiker, tryllekunstner og buktaler Haakon Esplo - og den litt frekke landfuglen Anton Bergh.

Familieforestilling

Søndag 12. februar blir det super musikalsk underholdning for hele familien. Musikk, trylling, sang, buktaling og eventyr er bare noe av det publikum får oppleve når korpsene sammen med musiker og artist Haakon Esplo presenterer ”Hokus & Pokus” i Elverum Kulturhus. 

Multikunstner Haakon Esplo

Haakon Esplo kommer fra Kolbotn. Han er utdannet musiker ved Norges Musikkhøgskole og har i mange år også imponert som buktaler og tryllekunstner. Han er svært allsidig og aktiv som artist på konserter, festivaler og andre arrangementer over hele landet.

Du har kanskje sett han på Tusenfryd, Kristiansand Dyrepark, i en musikal, teateroppsetning eller på en festival?

Med sin allsidighet og glimt i øyet får han strålende kritikker for sine opptredener - særlig fordi Haakon har evnen til å underholde alle aldre med sine mange talent.

Korpsmusikken blir tryllet fram

Det ble en liten juleferie på korpsmedlemmene, men nå er de i full gang med øving mot konserten. Allerede tidlig i januar var de på seminar og la grunnlaget til en musikalsk og underholdende konsert.  

De gleder seg derfor til å se et fullsatt kulturhus, med korpsvenner, tanter, onkler, besteforeldre og korpsforeldre. 

Jubileum

Elverum barne- og ungdomskorps er et ungt korps som gir barn og unge i kommunen mulighet til å lære og spille et instrument, og spille musikk sammen med andre. Gjennom 25 år har flere hundre unger vært innom korpset, og mange av har tatt med instrumentet videre på studier eller inn i  voksenlivet - og spiller fortsatt. 

Høsten 2022 spilte korpset konsert med Elverum Janitsjarkorps, de er selvfølgelig å se i gata på 17. mai og nå blir det jubileumskonsert. Felles for aktivitetene: Korpsglede for alle. 

Elverum Kulturhus, 12. februar kl 1600

VELKOMMEN!!

Billetter kan du kjøpe via Kulturhusets nettsider

Se også: 

Mart'ns-konsert

Vårtreff 2019 - 50 unger 7 timer 

Korps i strålende sol (korpsstevne på Hamar) 

EBU-ere til Danmark med regionkorpset

Landsfestival i Bergen 

Gnistrende korpskonsert (20-årsjubileum)