Elverum barne- og ungdomskorps ble opprettet som etterfølger etter Stiftelsen Korpsskolen og tidligere Elverum Guttemusikkorps i 1997.  EBU rekrutterer musikanter fra Leiret, Søbakken, Vestad, Ydalir og Hanstad.


For tiden består EBU av hovedkorps og aspirantkorps.  Vi er om lag 10 medlemmer i alderen 8 til 19 år.

I korps får du spille sammen med andre. Vi har ingen ”reservebenk” men legger opp øvelser, konserter og andre aktiviteter som passer for den besetningen korpset har. Vi spiller musikk som passer oss.

 

Korps er noe du kan drive med hele livet. Starter du nå, har du en hobby i mange år.

Vi ønsker oss flere medlemmer. Har du lyst til å vite mer hva vi driver med, er du hjertelig velkommen på øvelse – bare for å se og høre.


Øvelse
Hovedkorpset har normalt fellesøvinger i Elverum Kulturskoles lokaler hver onsdag fra 1800-2000 med pause ca 1845-1900
Aspirantgruppene øver normalt på samme sted hver onsdag fra 1800-1845 (inkl. fruktpause på slutten av øvelsen, sammen med hovedkorpset).

Dirigenter

  • Heidi Hornsletten  er dirigent for aspirantgruppene tlf. 41474498  

 

Har du spørsmål kan du også kontakte oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , eller følges oss på Facebook.

 

Retningslinjer for innmelding og instrumentlån/leie

Vi har utarbeidet retningslinjer for hvordan medlemmer meldes inn i EBU og om lån eller leie av infrumenter. 

 

 

 

Se også:


Det er mulig å få individuelle instrumentopplæringen ved Elverum Kulturskole. På kulturskolens internettsider finner du mer informasjon om oppmeldingsfrist og priser ved kulturskolen.  

 

 

(Oppdatert, 10.02.2020).