Knut-Erik Kjøge er vår nye dirigent. Sammen med aspirantdirigentene våre, Elin og Heidi blir dette en fin høst der vi skal spille oss sammen, og finne musikk som passer nivået til både nye og "gamle". 

Vi hadde planer om seminar i september, men pga. smittevernutbrudd i Hamar avlyste vi dette. Det er med andre ord fortsatt usikre tider, og flere arrangementer blir avlyst. Tusenfrydstevnet som vi har vært med på i mange år, valgte å avlyse i år. 

Styret har derfor også belsuttet at vi ikke gjennomfører høst-treff i november som planlagt likevel. Det er litt for stor risiko slik situasjonen er nå. Vi legger derfor opp til ei seminarhelg for våre musikere i steden. Det er en mindre gruppe, som vi har større kontroll på enn å ivitere mange barn fra mange forskjellige korps rundt i distriktet. 

Korpsmoro og konserter satser vi likevel på. Vi må jo vise oss fram. 

Så utover høsten blir det både opplegg på Norvang i Hernes og på kulturskolen. 

Plass til nye også

Vi har også plass til nye. Pga. korona fikk vi ikke mulighet til å reise ut på skolene. Det blir planlagt med alternativer på skolene nå utover høsten. Så skulle du få lyst til å prøve å væer med oss, er det bare å ta kontakt. 

Send oss en mail - så kontaker vi dere. Eller kom på en av våre øvelser, bare for å se og snakke med oss. Semesterplane ligger på våre nettsider.